Book eller køb her

Skal du holde din næste fest, netværksmøde eller firmaarrangement hos os?

Vi har de perfekte lokaler som kan benyttes til både selskaber og møder. Vælger du G.A.S.A. til din næste fest eller møde vil vores charmerende, rustikke og anderledes lokaler danne rammen for jeres oplevelse.

Vi har alt til en fuldendt og planlagt dag – uanset om du skal samle kollegaerne til møde eller kursus, invitere vennerne til fest og farver eller nyde livets store begivenheder med familien.

Med vores næsten 5000 m2 har vi plads til både store og små arrangementer. I kan vælge at booke hele vores venue, så der er rigeligt plads til at selskabet kan brede sig ud eller booke et selskabslokale, hvor I får private og intime omgivelser, men tæt på stemning og spillebaner på vores store udeområde. I vores selskabslokale har vi plads til op til 300 stående eller 150 siddende gæster.

Og vi kan opfylde de fleste ønsker – lige fra en bar, AV-udstyr, bordservering, musik, adgang til terrasse, underholdning og hvad du ellers måtte have i tankerne.

Nedenfor kan du finde flere informationer om hvad vi kan tilbyde til selskaber og firmaarrangementer, samt finde kontaktinformationer.

 

Selskaber  Firmaarrangementer