Book her

Høstens glæder (menu 22/9 – 12/11)

Skovsvampe & Jordskokker

Mousse af efterårets vilde svampe med

bagte fynske jordskokker og chips

*

Jomfruhummer og Grønkål

Skummende jomfruhummer bisque

Flan af torsk med trøffel, fløde og urter

Friterede grønkålsblade og dildolie

*

Svinekæber & Rødbeder

Glaserede svinekæber braiseret i mørk øl og timian

Rødbeder kogt i balsamico, honning og lang peber

 Marinerede rødbedebånd og kartoffelpure med rigeligt smør

Sauce af mørk øl, timian og rødvin

*

Pærer & Chokolade

Portvins- og kanelpocherede gråpærer

Pærer oblater syltet i rørsukker, mynte og hvid te

Mørk chokolade ganache og krystalliseret chokolade

Iscreme på tonkabønner

Sne på mynte fra vores egen mark I Grønnemose

*

Focacciabrød fra egen ovn og dyppelse  

*

Book bord her →