Husordensregler

På GASA – Petanque & Shuffle Bar har vi nogle få regler, som vi håber, du vil være med til at overholde, så vores petanque- og shuffle bar altid er et dejligt sted at være for alle vores gæster.

 

Må jeg tage min egen mad og drikke med?

Det er IKKE tilladt at medbringe egen mad og drikke. Heldigvis finder du både barer og et stort køkken hos os, der har noget til hver smag.

 

Hvad skal jeg gøre, når jeg er færdig med at spille på en af jeres baner, eller når jeg har spist hos jer?

Vi er meget taknemmelige, hvis du vil efterlade din bane i samme stand, som du fik den. Det samme gælder dit bord, hvis du har spist hos os. Vi sætter pris på, hvis bestikket afleveres i bestikholderen ved køkkenet, og hvis skraldet lander i skraldespanden. Hvis du skulle glemme det, så er det også helt okay, hvis du lover, du har hygget dig.

 

Må jeg ryge indenfor på GASA – Petanque & Shuffle Bar?

Det er ikke tilladt at ryge indendørs. Til gengæld er der masser af siddepladser på vores store udeareal, hvor du også finder askebægre.

 

MÅ JEG TAGE MIN HUND MED PÅ GASA – PETANQUE & SHUFFLE BAR?

Det er desværre ikke tilladt at tage sin hund med indenfor på GASA, medmindre det er en førerhund. MEN du er altid velkommen til at have din hund med på vores store udendørsområde. Den skal dog altid være i snor. Du er altid velkommen til at spørge vores personale om vand til din hund, hvis ikke vi allerede har stillet det frem udenfor.

 

Må jeg købe alkohol, selvom jeg ikke er fyldt 18 år?

Du må ikke købe alkohol, hvis du er under 18 år. Vores personale har ret til at spørge om ID.

 

Hvem er fotografen?

Vi tager ofte billeder til de sociale medier. Hvis du ikke føler dig tilpas med det, er du velkommen til at tage fat i vores fotograf og gøre ham/hende opmærksom på dette.