HVOR HOLDER I ÅRETS JULEFROKOST?

Er der lagt op til et brag af en julefest? Så hold den på GASA! 

Vi tilbyder julefrokost i uformelle rammer, hvor vi skruer op for både smag, underholdning og festlighederne! 

Holde årets julefest på en af følgende datoer:   
 

  • Fredag d. 26. november kl. 17.30-02.00 UDSOLGT
  • Lørdag d. 27. november kl. 17.30-02.00
  • Fredag d. 03. december kl. 17.30-02.00 UDSOLGT
  • Lørdag d. 04. december kl. 17.30-02.00
  • Fredag d. 10. december kl. 17.30-02.00 UDSOLGT
  • Lørdag d. 11. december kl. 17.30-02.00 
     
    Køb din billet her

Har du spørgsmål? eller er I et selskab på over 9 personer? 

Så send os en mail på [email protected] 

En julefrokostbillet koster 695 kr.

Din julefrokostbillet inkluderer: 

  • Velkomstdrink ala GASA
  • Fri bar i 3 timer (øl, sodavand, vin) 
  • Christmas starter: Sildebord 
  • Julebuffet 
  • Underholdning 
  • DJ 

Prisen er inkl. moms pr./pers.

Praktisk info

Program: 

  • Dørene åbner 17.30
  • Fri bar mellem 18.00-21.00 (øl, sodavand og vin) 
  • Maden serveres kl. 18.30
  • Underholdningen går på kl. 21-22.30
  • DJ’en spiller kl. 22.30-02.00

Alt det andet: 

  • Der er gratis garderobe 
  • I sidder i jeres eget selskab, men omgivelserne sikrer, at jeres julefrokost holdes lige der vor festen sker 
  • Maden serverer vi i vores hyggelige selskabslokale, og herefter rykker vi ind i den store main hal, hvor underholdningen leveres 
  • Huset lukker kl. 02.00 på alle datoer for julefrokoster 

Køb af billetter og bordreservation: 

 

Christmas stater: Sildebord

Per har sammensat en lækker starter, der serveres inden I skal på opdagelse i julebuffeten: 

  • Hvide sild med rødløg og kapers
  • Kryddersild med kanel
  • Karrysalat med æble
  • Friskbagt rugbrød, smør og fedt

Julebuffet

Det store bord: 

  • Kogte hønseæg med rejer, dild og hjemmerørt mayonnaise
  • Røget laksesalat med creme fraiche og limepeber
  • Fiskefrikadeller med citron
  • Pankopanerede rødspættefilet med cremet hjemmerørt remoulade og lime
  • Juleleverpostej med æblecidersyltede rødbeder og svampe
  • Lunt æbleflæsk af Belle Boskoop æbler, løg og røget spæk
  • Sprød ribbensteg på rødkål med honning og balsamico
  • Julemedister med grov sennep
  • Andebryst med brunede kartofler

Oste: 

  • Cremet fransk brie med druer
  • Tallegio med syltede abrikoser
  • Blåskimmel med solbærkompot

Dessert: 

  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Tilbehør: 

  • Friskbagt rugbrød, baguetter, smør og fedt

Underholdning og DJ

Vi præsenterer årets konferencier, underholdning og DJ snarest.