Aktuel menu (Fra d. 14/4 - 28/5)
Snacks:
Hvid asparges panna cotta med salat af hvide asparges, sorte oliven, piment og salvie og vinaigrette samt kartoffelchips med røget spæk.
Forret:
Rillette af varmt røget laks med grønne asparges. Mascarpone crème med rygeost og estragon samt confit af sherrytomater.
Croutons af koldhævet speltbrød og små salater.
Hovedret:
Langtidsstegt svendborggris, glaseret med fermenteret hvidløg og æblecider.
Frikasse af vårgrøntsager og krydderurter i sprød vol au vent. Grillede løg med aigre/doux gele og ramsløgsolie, samt blanquettesauce med majs og sennepskorn.
Dessert:
Rabarbermousse med kompot af årets første rabarber. Sorbet på kærnemælk og mynte, karamel tuille og rabarber creme.
Hvide chokolade crumble og skovsyre.
Brød:
Friskbagt focacciabrød og gremolata på friske krydderurter og aubergine.
Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen på dagen.