BOOK HER

Aktuel menu (Fra d. 14/4 - 28/5)

Snacks:

Hvid asparges panna cotta med salat af hvide asparges, sorte oliven, piment og salvie og vinaigrette samt kartoffelchips med røget spæk.

 

Forret:

Rillette af varmt røget laks med grønne asparges. Mascarpone crème med rygeost og estragon samt confit af sherrytomater.

Croutons af koldhævet speltbrød og små salater.

 

Hovedret:

Langtidsstegt svendborggris, glaseret med fermenteret hvidløg og æblecider.

Frikasse af vårgrøntsager og krydderurter i sprød vol au vent. Grillede løg med aigre/doux gele og ramsløgsolie, samt blanquettesauce med majs og sennepskorn.

 

Dessert:

Rabarbermousse med kompot af årets første rabarber. Sorbet på kærnemælk og mynte, karamel tuille og rabarber creme.

Hvide chokolade crumble og skovsyre.

 

Brød:

Friskbagt focacciabrød og gremolata på friske krydderurter og aubergine.

 

Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen på dagen.