Book eller køb her

Om konceptet

Vi tror på, oplevelser er værd at samle på. Derfor inviterer vi til en helt unik oplevelse hos os. Du får Hallundbæks gastronomisk oplevelse alt inklusive, som du kender det, men vi præsenterer lige netop denne weekend og KUN disse to aftner noget ekstra til din gastronomiske oplevelse. Vi kalder den Hallundbæks præsenterer. 

 

Hallundbæks præsenterer – en Unik og enkeltstående spiseoplevelse

Hallundbæks gastronomisk oplevelse alt inklusive er en komplet menu med et udvalg af drikkevarer ad libitum, der er tilpasset retterne, som du alt sammen kan nyde i godt selskab i G.A.S.A.’s rustikke omgivelser. Der er derfor ingen grund til bekymring om tilkøb – det hele er nemlig med i prisen, så du ikke skal gå på kompromis for at få en fuldendt gastronomisk aften.

På udvalgte datoer præsenterer vi en helt unik og enkeltstående begivenhed. Vi ønsker nemlig at give dig muligheden for en helt unik oplevelse, du kun kan opleve hos os og kun dén weekend, vi har udvalgt til formålet. 

Læs herunder om vores kommende Hallundbæks præsenterer.

Hallundbæks præsenterer: Kokketræf

Vi har den store glæde at få besøg af nogle af landets bedste kokke: Henrik Jyrk og Yves Le lay. Sammen med køkkenchef på restaurant Hallundbæk, Jacob Mikkelsen, og Per Hallundbæk selv vil de lave en 6-retters gourmetmenu med nogle af de bedste retter fra deres mange år i køkkenet.

Vores hussommelier fra H.J. Hansen Allan Jørgensen har nøje udvalgt vinene til maden og vil forklare om dem på aftenen. Skulle nogen ønske specialøl, saft eller sodavand fås det selvfølgelig også.

Aftenen kan KUN opleves 17. og 18. marts 2023. Til begge aftner serverer vi kl. 18:30 til 23:00, hvorefter du kan nyde drikkevarer og musik fra vores DJ.

Aftenens forløb

Cocktail og 4 snacks
Jacob Mikkelsen & Per Hallundbæk
*
Forret
Yves le Lay
*
Forret
Henrik Jyrk
*
Mellemret
Yves Le Lay
*
Hovedret
Jacob Mikkelsen & Per Hallundbæk
*
Dessert
Henrik Jyrk
*
Kaffe/te med rom eller Baileys
*
Pris pr. person 1.095,-

Inklusive 6 retter, velkomst cocktail, vine, øl, sodavand, saft, kaffe/te, avec
*
Kl. 23-01:00
Baren åbner med kolde drinks og vores DJ spiller op

Yves Le lay

Har bl.a. arbejdet hos:

  • l’Education Nationale
  • Domaine de Châteauvieux (2 stjener i Michelin)
  • Engø Gård i Norge Relais & Chateaux
  • Restaurant Herman
  • Falsled kro Relais & Chateaux
  • Søllerød Kro (1 stjerne i Michelin)
  • Strelka i Moskva
  • Pädaste Manor i Estland
  • Nimb Terrasse i Tivoli

Nu: Køkkenchef og ejer Á terre i København.

Henrik Jyrk

Har bl.a. arbejdet hos:

  • Pierre Andre (1 stjerne i Michelin)
  • Le Sommelier København
  • The Paul (1 stjerne i Michelin)
  • Coi San Francisco (2 stjerner i Michelin)
  • Michael Mina San Francisco (2 stjerner i Michelin)
  • Atelier Crenn San Francisco (3 stjerner i Michelin)
  • Chef & co-owner restaurant Kul
  • Chef & owner restaurant Ibu København

Også kendt fra TV:

  • Special appearance Masterchef DK, 2013 & 2020
  • TV-kok i Go’ Morgen Danmark, TV2, 2014 – nu
  • Vinder af “Sol over Gudhjem” 2016 & 2017.
  • Vinder af “Til middag hos” chef edition – 2019

Nu: Chef & owner dining by Jyrk Copenhagen

Jacob Mikkelsen

Har bl.a. arbejdet hos:

  • Hotel og restaurant skolen – Århus
  • Nordisk Spisehus/Malling og Smith
  • Restaurant Frederiskhøj (2 stjerner i Michelin)
  • Restaurant Matino
  • Kok – Brødrene Koch
  • Kahler i Tivoli
  • Restaurant Almanak
  • Restaurant MAST
  • Restaurant Kongens have

Nu: Køkkenchef G.A.S.A. Odense

Per Hallundbæk

Har bl.a. arbejdet hos:

  • Hotel Dagmar i Ribe
  • Hotel Fakkelgaarden i Kollund
  • Køkkenchef Hotel Engø Gård i Norge Relais & Chateaux
  • Køkkenchef Falsled Kro Relais & Chateaux

Blandt konkurrencer & priser er:

  • Årets bo og spis sted i Den Danske Spiseguide med Falsled Kro 2017
  • Årets newcommer i Relais&Chateaux 2004 i Paris
  • Vinder årets nordiske øl “Ale med kvædearomaer”
  • Vinder af Rioja stipendiet 1997
  • Vinder af årets kartoffelpris 1998
  • Vinder af VM i tilberedning af laks i Irland

Nu: Gastronomisk chef G.A.S.A. Odense