NYTÅRSMENU UD AF HUSET

Skal I holde nytårsfesten, og ønsker I en let og smagsfuld oplevelse? 

Per Hallundbæk har sammensat en 6-retters menu for kun 395,- pr. person + gebyr. 

Se menuen og læs mere om bestilling og udlevering herunder. 

Snacks til dronningens nytårstale

  • Røgede mandler
  • 2 slags spanske mini pølser med pikant mayonnaise
  • Italienske oliven
  • Indbagt fransk landpate med cornichons
  • Charcuterispyd med lonza og coppa

Forret

  • Varmt røget laks ”Imperial” med limepeber, friskostcreme med ingefær, chili, citrongræs og mynte
  • Champagne syltede artiskokker, ærtesalat og æblevinaigrette  

Hovedret

  • Oksemørbrad stegt som chateaubriand med hvidløg, basilikum og havsalt
  • Bagt kartoffelgratin med cheddar og salvie
  • Grillede mini squash med brunet smør, paprika, cashewnødder og fennikelsalat
  • Trøffel bearnaisecreme

Ost

  • Saint Marcellin (Mild cremet fransk hvidskimmelost) med let krydret tomattapenade, oliven, rosmarin og grissini

Dessert

  • Tærte med chokoladeganache, friske hindbær, kugler med yuzumousse, vanilje creme og sprød crumble

Til kl. 24.00

  • Kransekage dyppet i chokolade

Tilkøb

  • Friskbagte franske landbaguetter til forretten og ostserveringen 25,-
  • 15 grams caviar dåse fra Prunier med blinis og creme fraiche 38% (nok til 2)  250,-

HALLUNBÆK ANBEFALER VIN TIL NYTÅRSMENUEN

Til Snacks og caviar

Nanci Carol Cava Brut, DO, Nitus Cava, Penedes, Spanien

99,-  pr. flaske (70 cl.)

 

Til varmrøget laks

2020 Domaine les Escasses, IGP, Producteurs Plaimont, Gascogne, Frankrig

79,- pr. flaske (70 cl.)

 

Til oksemørbrad

   2019 Tempranillo, DO, Finca Antigua, La mancha, Spanien

89,- pr. flaske (70 cl.)

 

Til osten

2019 Itinera Primitivo Premium Salento, IGT, MGM Mondo del Vino, Italien

99,- pr. flaske (70 cl.)

 

Til chokoladetærten

2017 Château Martillac, AOP, Château Martillac, Loupiac- monbazillac, Bordeaux Frankrig

129,- pr. flaske (70 cl.)

 

Til kl 24.00 og kransekagen

Le Tre Caravelle Rose Demi Sec, IGT, Medici Ermete Italien

79,- pr. flaske (70 cl.)

 

BESTILLING OG UDLEVERING

Når I bestiller, skal I vælge afhentningstidspunkt. Ændringer mht. antal person, skal ske senest d. 24.12.21 via [email protected] 

Bestil nytårsmenuen lige HER 

 

PRAKTISK INFO 

  • Der medfølger vejledning til hele menuen, så I ved, hvordan I tilbereder og anretter. 
  • Snacks, forret, ost, dessert og kransekage er nemme at anrette, og det tager ganske få minutter.
  • Hovedretten kommer i alubakker, der gør det let at tilberede, og I slipper for at svinge med potter og pander. Oksemørbraden er stegt rosa, og skal sammen med kartoffelgratin og garniture blot en tur i ovnen. Saucen skal lunes op – enkelt og nemt. 
  • Vi kan desværre ikke håndtere allergier og vegetarmad.

 

UDLEVERING

Menuen udleveres den 31.12.21 fra kl 10-14 på nedenstående adresse (husk at vælge udleveringstidspunkt ved bestilling)

GASA – Petanque & Shuffle Bar 
Middelfartvej 9 M
5000 Odense C

MANDEN BAG MADEN

Per Hallundbæk er partner og gastronomisk chef på GASA – Petanque & Shuffle Bar. Mellem 2009 til 2018 var han køkkenchef på Falsled kro i 10 år, og har gennem sin karriere arbejdet på top restauranter i Norge, Schweiz og Spanien.