BOOK DIN OPLEVELSE PÅ GASA - PETANQUE & SHUFFLE BAR

Her kan du booke vores petanque- og shufflebaner, eller du kan booke et bord, hvis du har lyst til at sætte tænderne i friske fynske råvarer alt imens, du kobler fra i vores hyggelige, rå haller! Du kan også kombinere hele molevitten og få en helaftensoplevelse med både god mad og sjov på en af vores baner! 

 

Vi glæder os til at se dig på GASA – Petanque & Shuffle Bar. 

 

 

BOOK BORD OG BANER HER  

INFO OM BOOKING AF BANER:

Du kan booke en bane til grupper mellem 2-6 personer. Man må – hvis I spiller efter reglerne – være maks 6 personer til petanquè og maks 4 til floor shuffle. 

 

Du kan booke baner i tidsrummet kl. 16.00-21.00 ons-tors og 12.00-00.00 fre-lør

 

Du har banen i 55 min. Du kan også booke en bane i 115 min., hvis du ønsker ekstra tid til at udfordre din modstander. 

 

En petanque- eller shufflebane koster 150. kr. indtil kl. 17.00. Efter kl. 17.00 koster en bane 195 kr. Begge priser gælder for 55 min. 

Petanque kan du både spille indendørs og udendørs. Floor Shuffle er midlertidigt kun udendørs under halvtag på vores overdækkede terrasse.  

 

Der følger altid et hyggeligt siddeområde med til din bane, hvor du både kan nyde mad og drikke! MEN du kan altid booke et bord i et af vores restaurantområder, hvis du vil have bedre tid og mere plads til at fejre hverdagen eller en speciel anledning! 

 

Du er altid velkommen, uanset om du har lyst til at spille på en af vores baner eller ej! Vi har mange hyggelige kroge, hvor du kan nyde tiden med venner, familie eller kollegaer. Vores køkken serverer mad fra 16.00 til 21.00 ons-tors og 12.00 til 21.00 fre-lør, og vores eventkalender har måske et event lige for dig! 

 

For grupper over 4 (floor shuffle) eller 6 personer (petanque) kan I enten sammensætte jeres egne hold, booke to baner eller kontakte os på [email protected] man-fre mellem kl. 10-15. Vi gør vores bedste for at besvare din henvendelse, men vi gør opmærksom på, at vi ikke altid har mulighed for at besvare mails udenfor dette tidsrum. Hvis du har ændringer til eller ønsker at aflyse din booking, bedes du venligst kontakte os på [email protected]

INFO OM BOOKING AF BORD:

Du kan booke bord til grupper mellem 2-12 personer.

Du kan booke bord i tidsrummet kl. 16.00-18.00 ons-tors og kl. 12.00-18.00 fre-lør.

Du har bordet i 2 timer.Hvis du booker et bord fra 18.00, har du bordet resten af aftenen.

Når du møder op, skal du henvende dig i vores main bar.  

En bordreservation er gratis. 

For selskaber over 12 skal I kontakte os på [email protected] man-fre mellem kl. 10-15. Vi gør vores bedste for at besvare din henvendelse, men vi gør opmærksom på, at vi ikke altid har mulighed for at besvare mails udenfor dette tidsrum. Hvis du har ændringer til eller ønsker at aflyse din booking, bedes du venligst kontakte os på [email protected]